0,00 kr
- 0 vare

Din indkøbskurv er tom.

Firma info

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Pearls & Pieces
Karlskogavej 10
9200 Aalborg SV
CVR 18 36 82 85

 

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail.

 

Priser og Betaling

Alle priser er incl. moms. Ordrer kan betales med følgende kort: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, JCB
Pearls & Pieces anvender en betalings-gateway fra ePay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner. Det er muligt for institutioner at betale via EAN. Ordrer betalt via EAN skal være over 300 kr.

 

Fragt og levering

Forsendelsesomkostninger i Danmark er 30 kr. Køber du for over 200 kr. er forsendelse gratis. Alle ordrer til Danmark sendes med DAO med hjemmelevering, det tager 1-2 dage. For ordrer til Grønland, Sverige og Norge er forsendelsesomkostningerne 60 kr. når ordren vejer under 500 gram. For ordrer der vejer mere, vil vi kontakte dig med prisen for forsendelsen. Ordrer modtaget inden kl. 13.00 sendes som regel samme dag. Vi sender kun ordrer til Danmark, Grønland, Sverige og Norge. Hvis en ordre overstiger 500 kr. forbeholder vi os ret til at vælge pakkeshop i stedet for hjemmelevering, for at undgå at forsendelsen bliver væk.

 

Returnering

Du har 14 dages retur- og fortrydelsesret. Nedsatte varer byttes ikke og tages ikke retur. Varerne skal returneres i original emballage og evt. beskyttende emballage. Du afholder selv omkostninger i forbindelse med returnering af varer. Vi refunderer ikke beløb for afklippede metervarer/kæder. Du skal medsende en kopi af faktura. Returvarer SKAL sendes med Postnord enten som brev eller som pakke med aflevering på vores adresse. Vi afhenter IKKE returvarer i pakkeshops.

 

Reklamation

Pearls & Pieces ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af Pearls & Pieces. Perlestrenge i kategorien "Lagersalg" kan indeholde små fejl. Vi ombytter ikke enkelte perler fra disse strenge, men giver pengene retur ved returnering af hele strenge. Ved fejl i leverencer forbeholder vi os ret til at tilbagebetale beløbet for varen, hvis forsendelsesgebyret overstiger varens pris.

 

Vedligeholdelse af smykker

Her er nogle nyttige tips fra os om, hvordan man passer og vedligeholder smykker. Vi anbefaler, at man tager sine smykker af inden sengetid og fysisk aktivitet. Undgå parfume, kemikalier, hårprodukter og lignende og beskyt dine smykker mod slag, ridser og sollys.

Rengør dine smykker jævnligt. Hæld en lille mængde mild sæbe i lunkent vand  og anvend en blød tandbørste eller klud til at rense dine smykker med. VIGTIGT: Vær forsigtig med at rengøre forgyldte smykker, da intens rengøring kan medføre, at guldbelægningen forsvinder. En sølv-pudseklud er et fantastisk værktøj til at rengøre dine sølvsmykker. Læs brugsanvisningen før brug.

Smykker bør opbevares i et beskyttende smykkeskrin, en smykkepose eller en plastic-lynlåspose. Smykker bør ikke opbevares på badeværelser eller andre fugtige steder. Vi kan desværre ikke give garanti på varer med sten/zirkonia, og ombytter derfor ikke disse varer, hvis stenene falder ud. Vi garanterer ikke, at forgyldte smykker holder evigt. Forgyldte smykker mister farven med tiden.