0,00 kr
- 0 vare

Din indkøbskurv er tom.

Firma info

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Pearls & Pieces
Frederikstorv 3, st. th.
9000 Aalborg 
CVR 42 56 75 07
v. Mai Visto

 

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail.

 

Priser og Betaling

Alle priser er incl. moms. Ordrer kan betales med følgende kort: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, JCB
Pearls & Pieces anvender en betalings-gateway fra ePay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner. Det er muligt for institutioner at betale via EAN. Ordrer betalt via EAN skal være over 500 kr.
Du betaler med DKK på vores website.
Pengene hæves fra dit kort ligeså snart ordren er klar og afsendes fra vores lager.

 

Fragt og levering

Forsendelsesomkostninger i Danmark er 39 kr. Køber du for over 500 kr. er forsendelse gratis. Hvis du ønsker hjemmelevering kan du vælge det, det koster 47 kr. Alle ordrer til Danmark sendes med DAO, det tager som regel 1-4 hverdage. For ordrer der vejer under 500 gram til Grønland, Sverige og Norge er forsendelsesomkostningerne 100 kr. For ordrer der vejer mere, vil vi kontakte dig med prisen for forsendelsen. Ordrer modtaget inden kl. 12.00 sendes som regel samme dag. I forbindelse med ferie og helligdage kan der være længere ekspeditionstid. Vi sender kun ordrer til Danmark, Grønland, Sverige og Norge.

 

Returnering

Du har 14 dages retur- og fortrydelsesret. Nedsatte varer byttes ikke og tages ikke retur. Varerne skal returneres i original emballage og evt. beskyttende emballage. Du afholder selv omkostninger i forbindelse med returnering af varer. Vi refunderer ikke beløb for afklippede metervarer/kæder. Du skal medsende en kopi af faktura. Returvarer SKAL sendes med Postnord enten som brev eller som pakke med aflevering på vores adresse. Vi afhenter IKKE returvarer i pakkeshops.

 

Reklamation

Der er 24 måneders reklamationsret på dine varer
Pearls & Pieces ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af Pearls & Pieces. Perlestrenge i kategorien "Lagersalg" kan indeholde små fejl. Vi ombytter ikke enkelte perler fra disse strenge, men giver pengene retur ved returnering af hele strenge. Ved fejl i leverencer forbeholder vi os ret til at tilbagebetale beløbet for varen, hvis forsendelsesgebyret overstiger varens pris.

Du har 24 måneders reklamationsret på dine køb hos Pearls & Pieces. 

 

Fejl i ordre

Hvis vi har lavet en pakkefejl eller sendt dig en forkert vare, skal du kontakte os på mail info@pearlsandpieces.dk. Vi besvarer ikke beskeder fra Facebook og Instagram.

 

Vedligeholdelse af smykker

Her er nogle nyttige tips fra os om, hvordan man passer og vedligeholder smykker. Vi anbefaler, at man tager sine smykker af inden sengetid og fysisk aktivitet. Undgå parfume, kemikalier, hårprodukter og lignende og beskyt dine smykker mod slag, ridser, varme og sollys. Kroppen udskiller syre gennem huden, hvilket får smykker til at anløbe og blive mørke. Det er forskelligt fra person til person hvor meget syre man udskiller. Noget medicin udskilles gennem kroppen og kan bevirke, at smykker anløber hurtigere. Glasperler, læder og halvædelsten kan forandre sig ved kontakt med huden. Farverne på matte perler kan forsvinde.

Rengør dine smykker jævnligt. Hæld en lille mængde mild sæbe i lunkent vand  og anvend en blød tandbørste eller klud til at rense dine smykker med. VIGTIGT: Vær forsigtig med at rengøre forgyldte smykker, da intens rengøring kan medføre, at guldbelægningen forsvinder. En sølv-pudseklud er et fantastisk værktøj til at rengøre dine sølvsmykker. Læs brugsanvisningen før brug.

Smykker bør opbevares i et beskyttende smykkeskrin, en smykkepose eller en plastic-lynlåspose. Smykker bør ikke opbevares på badeværelser eller andre fugtige steder. Vi kan desværre ikke give garanti på varer med sten/zirkonia, og ombytter derfor ikke disse varer, hvis stenene falder ud. Bemærk, at forgyldte og forsølvede smykkedele kan have begrænset holdbarhed. Forgyldte og forsølvede smykkedele kan anløbe og blive sorte når de kommer i forbindelse med andre materialer.  Vi giver ikke garanti for forgyldte og forsølvede smykkedele.

Gavekort

Vores gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen.