Indtast din mail og deltag.

Som kunde får du:

  • Nyhed om nye produkter
  • De bedste tilbud
  • Inspiration til nye smykker
0,00 kr
- 0 vare

Din indkøbskurv er tom.

Firma info

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Pearls & Pieces
Karlskogavej 10
9200 Aalborg SV
CVR 18 36 82 85

 

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail.

 

Priser og Betaling

Alle priser er incl. moms. Ordrer kan betales med følgende kort: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, JCB
Pearls & Pieces anvender en betalings-gateway fra ePay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner. Det er muligt for institutioner at betale via EAN. Ordrer betalt via EAN skal være over 300 kr.

 

Fragt og levering

Forsendelsesomkostninger i Danmark er 30 kr. Køber du for over 500 kr. er forsendelse gratis. Alle ordrer til Danmark sendes med DAO med hjemmelevering, det tager 1-2 dage. For ordrer til Grønland, Sverige og Norge er forsendelsesomkostningerne 60 kr. når ordren vejer under 500 gram. For ordrer der vejer mere, vil vi kontakte dig med prisen for forsendelsen. Ordrer modtaget inden kl. 13.00 sendes som regel samme dag. Vi sender kun ordrer til Danmark, Grønland, Sverige og Norge.

 

Returnering

Du har 14 dages retur- og fortrydelsesret. Nedsatte varer byttes ikke og tages ikke retur. Varerne skal returneres i original emballage og evt. beskyttende emballage Du afholder selv omkostninger i forbindelse med returnering af varer. Du skal medsende en kopi af faktura. Returvarer SKAL sendes med Postnord enten som brev eller som pakke med aflevering på vores adresse. Vi afhenter IKKE returvarer i pakkeshops.

 

Reklamation

Pearls & Pieces ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af Pearls & Pieces. Perlestrenge i kategorien "Lagersalg" kan indeholde små fejl. Vi ombytter ikke enkelte perler fra disse strenge, men giver pengene retur ved returnering af hele strenge.